Novosti

OBRAĆANJE NAČELNIKA OPĆINE SV. PETAR U ŠUMI

26. ožujak 2020

Drage Supetarke i Supetarci, pozdravljam Vas i želim izvijestiti da ažurno pratimo i sudjelujemo u svim mjerama oko prevencije i sprječavanja koronavirusa. Na našoj web stranici prezentirane su Vam sve mjere i odluke nacionalnog i lokalnih stožera Civilne zaštite. Ovim putem pozivam sve stanovnike Općine Sv. Petar u Šumi na ODGOVORNO PONAŠANJE s ciljem da spriječimo transmisiju bolesti uzrokovane koronavirusom.

Nastavi čitati

ZAHTJEV ZA NAPUŠTANJE MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA U REPUBLICI HRVATSKOJ

23. ožujak 2020

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 23. ožujka 2020. godine, svi mještani Općine Sv. Petar u Šumi koji moraju napustiti svoje mjesto prebivališta ili boravišta iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština obvezni su podnijeti Zahtjev za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka koji je u prilogu.

Nastavi čitati

ODLUKA O ZABRANI NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA

23. ožujak 2020

Stožer Civilne zaštite Republike Hrvatske danas je donio Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. ODLUKA U PRILOGU:

Nastavi čitati

NOVE ODLUKE STOŽERA CZ RH

22. ožujak 2020

U prilogu donosimo najnovije odluke Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske.

Nastavi čitati

KONTROLA MJERA CIVILNE ZAŠTITE

21. ožujak 2020

Poštovani, S ciljem daljnjeg provođenja Vladinih mjera za suzbijanje širenja novog koronavirusa te dodatne zaštite stanovništva, sukladno odluci Stožera CZ RH, na području Općine Sv. Petar u Šumi kontrolirati i nadzirati će se provedba propisanih mjera od strane Stožera civilne zaštite Općine Sv. Petar u Šumi. Molimo Vas i zahtijevamo da se pridržavate preporuka i mjera radi svoje i sigurnosti drugih! Stožer civilne zaštite Općine Sv. Petar u Šumi

Nastavi čitati

NOVE ODLUKE STOŽERA CZ RH

21. ožujak 2020

U prilogu donosmo najnovije odluke Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske.

Nastavi čitati