Novosti

KUĆA KOBASICA- DRUGA FAZA RADOVA

11. studeni 2020

Druga faza uređenja supetarske "Hrvatska kuća od kobasica" polako se približava svome završetku. Nakon provedenih postupaka javne nabave radovi na uređenju i opremanju započeli su tijekom kolovoza ove godine.

Nastavi čitati

NOVA ODLUKA STOŽERA CZ ISTARSKE ŽUPANIJE

27. listopad 2020

Stožer CZ Istarske županije donio je Odluku o epidemiološkim mjerama u povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana. Odluka u prilogu.

Nastavi čitati

ZAPOČELI RADOVI NA NOVOM VODOVODU

26. listopad 2020

Prošli tjedan započeli su radovi na izgradnji novoga glavnog vodovoda u Sv. Petru u Šumi. Nakon višegodišnjih priprema, izrade dokumentacije, provedenog postupka javne nabave, započela je izgradnja novog supetarskog vodovoda od Vodospreme Sv. Petar u Šumi do industrijske zone Škripelj dužine 3,3 km.

Nastavi čitati

POTPISANA POVELJA O PRIJATELJSTVU I SURADNJI S OPĆINOM KONAVLE

26. listopad 2020

Načelnici Općina Sv. Petar u Šumi i Konavle u četvrtak su u Cavtatu potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji.

Nastavi čitati

NOVA ODLUKA STOŽERA CZ RH

26. listopad 2020

Stožer Civilne zaštite RH jučer je donio Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprečavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja u Republici Hrvatskoj.

Nastavi čitati

PRODUŽENI BORAVAK ZA SUPETARSKE UČENIKE

28. rujan 2020

Općina Sv. Petar u Šumi i ove školske godine osigurala je uvjete za održavanje programa produženog boravka za 1. i 2. razred Područne osnovne škole Vladimira Nazora u Sv. Petru u Šumi usprkos problematici vezanoj uz pojavu pandemije Korona virusa.

Nastavi čitati