Skip Navigation LinksPočetak > Novosti > Novosti detaljno
Novosti detaljno

TRADICIONALNI TURNIR U ŠKOPI

29.3.2013 15:03:10 -  

EKIPA BRATULIĆ MARIJAN I MATIKA MIRKO POBIJEDNICI TURNIRA U ŠKOPI

Nakon najbolje ekipe u briškuli i trešetama u sastavu Turčinović Neven i Milan, Supetarci su nakon održanog turnira u organizaciji odbora za sport i rekreaciju dobili i najbolje škopiste. Prošlu subotu u maratonskoj igri koja je trajala do 3 sata ujutro u konobi pod Čeripnjon u vrlo napetoj igri vrhunskih majstora škope dobili smo ovogodišnje šampione. Na turniru je sudjelovalo 8  ekipa od starije dobi do mlađih uzrasta što je pokazatelj da se igra prenosi i na mlađe.

Ovogodišnji pobjednici  „Škope“ Općine Sv. Petar u Šumi postali su Bratulić Marijan i Matika Mirko ( 2:0)  koji su osvojili prvu nagradu 5 kg klobasica, vino i domaću medici. Drugo plasirana ekipa u sastavu Bančić Miro i Pamić Elio osvojila je veliki domaći sir i kvalitetno vino dok su treće mjesto osvojili stari škopisti Jurman Slavko i Vodopija Anđelo. Na polovicu turnira upriličena je zajednička večera uz fritaju sa kobasicama Obitelj Franjul ovogodišnjim šampionima „ Manifestacije S klobasicom u EU“. Turnir su pomogli Općina Sv. Petar u Šumi, konoba pod Čeripnjon, sponzori Bernard Hekić i OPG Franjul.

U rano jutarnjim satima predsjednik odbora za sport i rekreaciju Gracijano Turčinović zahvalio se svim ekipama na sudjelovanju i onima koji su pomogli u organizaciji.

 

Odbor za sport i rekreaciju

Općine Sv. Petar u Šumi


<<< Natrag
Važne vijesti
 
Strateški projekti
Publikacije
Vremenska prognoza
Oglasi


TV program