Skip Navigation LinksPočetak > Novosti > Novosti detaljno
Novosti detaljno

POZIV- NAJAM PROSTORA „PETROVA 2016“.

8.4.2016 15:33:26 -  

Poštovani,

u subotu 02. srpnja 2016. obilježit će se ovogodišnja pučka fešta Petrova. Općina Sv. Petar u Šumi organizator je tradicionalne fešte te ovim putem poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u programu manifestacije da se prijave u Općinu Sv. Petar u Šumi.

U sklopu Petrove će se uz tradicionalni cjelodnevni sportski program u večernjim satima, na glavnom trgu i okolnim prostorima, organizirati zabavni program uz poznate pjevače i grupe iz Istre i RH.

Način i uvjeti za prijavu definirani su u rubrici DOKUMENTI na web stranici općine.


Prijave i ponude za najam ugostiteljskih prostora i koncesiju podnose se do 22. travnja u 14.00 sati u prostorijama općine.

Prijave za najam prostora za ostale štandove u skladu sa propozicijama mogu se dostaviti do 20. lipnja 2016.  

Prijavu dostaviti u zatvorenoj koverti na adresu:

Općina Sv. Petar u Šumi, Sv. Petar u Šumi 6, s naznakom „ ZA najam prostora PETROVA 2016.

Ocjenu i procjenu  prijave i izbor partnera manifestacije Petrova 2016. pod točkama 1.do 4. izvršit će povjerenstvo koje imenuje načelnik Općine Sv. Petar u Šumi.

Prijava i ponude od subjekta koji nisu podmirili sve svoje obveze prema općini Sv. Petar u Šumi izuzet će se iz postupka.

 Pozivamo sve zainteresirane za pružanje zabavnih i ugostiteljskih usluga prodaje pića i hrane te ostalih sajmenih sadržaja da se prijave za program „Petrova 2016“.

Općina Sv. Petar u Šumi

Ured načelnika


<<< Natrag
Važne vijesti
 
Strateški projekti
Publikacije
Vremenska prognoza
Oglasi


TV program