Vijest

ožu, 23, 2020

ZAHTJEV ZA NAPUŠTANJE MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA U REPUBLICI HRVATSKOJ

ZAHTJEV ZA NAPUŠTANJE MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 23. ožujka 2020. godine, svi mještani Općine Sv. Petar u Šumi koji moraju napustiti svoje mjesto prebivališta ili boravišta iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština obvezni su podnijeti Zahtjev za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka koji je u prilogu.

Zahtjev je  potrebno popuniti i dostaviti na e-mail  u  prilogu: procelnik@svpetarusumi.hr; svakim danom do 14 sati.

Zahtjev se može predati osobno u Općini Sv. Petar u Šumi  svakog radnog dana u vremenu od 8 do 10 sati na pultu ispred ulaza u Ured Općine. 

Propusnice će se izdavati slijedeći dan od dana zaprimanja zahtjeva na maksimalni rok od najduže 7 dana. Molimo da navedete za koji datum(dan) tražite propusnicu.

Sukladno najnovijim napucima iz Stožera Civilne zaštite i MUP-a, PROPUSNICE SE MOGU IZDAVATI SAMO ZA ONE POTREBE U SKLADU S OVLAŠTENJEM STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE I MINIMALNOM BROJU ČLANOVA DOMAĆINSTVA KAKO BI SE NAJUČINKOVITIJE SPRIJEČILO ŠIRENJE BOLESTI IZAZVANE KORONAVIRUSOM.   

U prilogu se nalazi primjer propusnice koju mogu izdavati vlasnici tvrtki, obrta i OPG za dolazak radnika na mjesto rada.  

Više informacija možete dobiti na broj Ureda Općine: 052/686444