Vijest

lip, 4, 2023

Poštovani, s ponosom Vam predstavljamo noćni sajam S KLOBASICOM U EU 2023.“ koja će se nakon pauze od tri godine ponovo održati u Sv. Petru u Šumi u ljetnom noćnom izdanju od 28. do 30. srpnja 2023. godine. Zadovoljstvo nam je obavijesti Vas da se ljetno izdanje Međunarodnog sajma “S klobasicom u EU” vraća u Sv. Petar u Šumi, u sklopu kojeg će se održati i sajam OPG-ova ''Zdravo je pravo!''

Naš sajam je zamišljen kao događaj koji na poseban način promovira proizvodnju i prodaju tradicionalnih hrvatskih kobasičarskih i ostalih suhomesnatih proizvoda, na jedinstvenom mjestu u centru turističke Istre, Sv. Petru u Šumi, najvećemu hrvatskom „gradu od kobasica i ostalih tradicionalnih proizvoda hrvatskog sela“.

Iako planiran kao samostalni događaj najavljen za 14. i 15. srpnja, u suradnji sa organizatorom sajma OPG-a ''Zdravo je pravo!'' tvrtkom ABC-rent usuglašen je zajednički termin održavanja obje manifestacije, te će se od 28. do 30. srpnja ispred Kuće od Klobasica održati Noćni sajam ''S klobasicom u EU'' i Sajam OPG-ova ''Zdravo je pravo''.

Za vrijeme sajma održavat će se razna događanja, bogat glazbeni program, atrakcije i gastro eventi u znaku kobasica, tradicionalnih mesnih proizvoda i specijaliteta koji se mogu pripremiti na tradicionalni način. Na sajmenim punktovima zorno će se prezentirati tradiciju hrvatskih krajeva na najbolji mogući način. Glavni organizatori manifestacije su Općina Sv. Petar u Šumi i Petrus park d.o.o. uz potporu Vlade RH, Ministarstava, Istarske županije, TZ Središnje Istre, Udruga i brojnih sponzora i podupiratelja.

Naša želja je da ljetno noćno izdanje, postane stalno mjesto okupljanja ljubitelja suhomesnatih proizvoda iz zemlje i inozemstva. Mi očekujemo da će naš sajam posjetiti  više tisuća ljubitelja tradicionalnih kobasica i ostalih proizvoda.

Zbog modernog koncepta sajma koji uključuje prezentaciju, degustaciju i promidžbu svih Vaših proizvoda( kobasice, pršut, šunke i ostali proizvodi) uz osiguranje posebnih prostora za prodaju proizvoda pozivamo Vas da čim prije rezervirate svoje mjesto  na pripremljenim prostorima sajma.

Vidimo se u Sv. Petru u Šumi!

Sa  poštovanjem,                                                        

                                                                                                                      Načelnik   

                                dr.sc. Mario Bratulić    

Dokumenti Datum
Prijavnica.docx 23. lipanj 2023.
Poziv_izlagačima-NOĆNI_SAJAM_2023 (1).pdf 23. lipanj 2023.
Opći_uvjeti-NOĆNI_SAJAM_2023. (1).pdf 23. lipanj 2023.