Vijest

srp, 2, 2021

PETROVA 2021.

PETROVA 2021.

Svečana sjednica Općinskog vijeća povodom Petrove i Dana Općine održat će se u petak 2. srpnja u 15.30. sati u Supetarskom domu-Hiži od klobasica. Poštujući preporuke HZJZ ovogodišnja Petrova 2021. organizirana je kroz sportske programe u pljočkanju, nogometu i boćanju.

Malonogometni turnir organiziran je na igralištu u Dolincima od srijede do petka, u subotu u popodnevnim satima organizirati će se turnir u boćanju na boćalištu, a navečer memorijalna utakmica na supetarskom stadionu. Istog dana od 20,00 do 24,00 sata u sklopu Supetarskog leta na Placu na trgu kraj cafe bara Plac održat će se nastup DJ Foke.  Slijedeći vikend, u petak,  u selu Glavica organizirat ćemo 11. po redu Makinaču po starinski, a u subotu turnir u pljočkanju.

Općina će se u ljetnim mjesecima uključiti u kulturne programe na Placu kroz novi projekt „Supetarsko leto na Placu“ u sklopu kojega će se održati  filmske večeri na malome trgu, nastup DJ, večer duhovne glazbe, večeri za mlade, a koncem kolovoza će se organizirati Ljetni noćni sajam S klobasicom u EU i Maša po starinski. 

Dokumenti Datum