Vijest

lis, 14, 2019

POZIV ZA PRIJEDLOG PRORAČUNA OPĆINE ZA 2020.

POZIV ZA PRIJEDLOG PRORAČUNA OPĆINE ZA 2020.

Pozivaju se mještani općine Sv. Petar u Šumi da se ove godine uključe u donošenje odluka o raspodjeli sredstava iz općinskog proračuna za 2020. godinu u provedbi malih komunalnih akcija ili projekata na području sela i zaseoka općine Sv. Petar u Šumi.

Sv. Petar u Šumi je jedinstveno naselje te nema formiranih mjesnih odbora,  naš je prijedlog da nam na predloženom obrascu dostavite Vaše prijedloge do roka propisanog ovim pozivom. Želja nam je da kroz vaše prijedloge, u skladu s dostupnim sredstvima u proračunu općine za 2020. godinu zajedno doprinosimo boljoj kvaliteti života u našoj maloj općini. 

Naš projekt je koncipiran na način da se Vašim neposrednim uključivanjem sukladno postojećoj regulativi prikupi što više kvalitetnih prijedloga te u okviru proračunskih mogućnosti općine Sv. Petar u Šumi udovolji željama mještana da izravno odlučuju o većem iznosu financiranja komunalnih akcija i projekata iz proračuna.

Molimo građane da svoje prijedloge dostave putem obrasca- Proračun 2020. u Jedinstveni upravni odjel općine Sv. Petar u Šumi ili na e-mail: mario.bratulic@gmail.com; procelnik@svpetarusumi.hr; financije@sv.petarusumi.hr  do najkasnije 28.listopada 2019. godine u 15.00 sati.


Načelnik općine

dr. sc. Mario Bratulić

Dokumenti Datum
Prijavni obrazac- Proračun 2020..docx 14. listopad 2019.