Vijest

lis, 3, 2018

POZIV- PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2019.

POZIV- PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2019.

Pozivaju se mještani općine Sv. Petar u Šumi da se ove godine uključe u donošenje odluka o raspodjeli sredstava iz općinskog proračuna za 2019. godinu u provedbi malih komunalnih akcija ili projekata na području sela i zaseoka općine Sv. Petar u Šumi.

Sv. Petar u Šumi je jedinstveno naselje te nema formiranih mjesnih odbora,  naš je prijedlog da nam predloženom obrascu dostavite Vaše prijedloge do roka propisanog ovim pozivom. Želja nam je da kroz vaše prijedloge, u skladu s dostupnim sredstvima u proračunu općine za 2019. godinu zajedno doprinosimo boljoj kvaliteti života u našoj maloj općini. 

Naš projekt je koncipiran na način da se Vašim neposrednim uključivanjem sukladno postojećoj regulativi prikupi što više kvalitetnih prijedloga te u okviru proračunskih mogućnosti općine Sv. Petar u Šumi udovolji željama mještana da izravno odlučuju o većem iznosu financiranja komunalnih akcija i projekata iz proračuna.

Molimo građane da svoje prijedloge dostave putem obrasca- Proračun 2019. u Jedinstveni upravni odjel općine Sv. Petar u Šumi ili na meil: mario.bratulic@gmail.com; procelnik@svpetarusumi.hr; financije@sv.petarusumi.hr  do najkasnije 22.listopada 2018. godine u 15.00 sati.

 

Načelnik općine

Dr.sc. Mario Bratulić

Dokumenti Datum
Prijavni obrazac- Proračun 2019..docx 3. listopad 2018.