Vijest

stu, 4, 2008

SASTANAK POGLAVARSTVA OPĆINE- 04. 11. 2008.

 SASTANAK POGLAVARSTVA OPĆINE- 04. 11. 2008.

Općinsko poglavarstvo je na jučer održanoj sjednici, a nakon provedenog natječaja  donijelo odluku o dodjeli 5 studentskih i 3 učeničke stipendije za školsku godinu 2008/2009. Na natječaj je ukupno pristiglo 11 molbi za učeničke i studentske stipendije. 

Novi korisnici studentskih stipendija postat će Dajčić Agata, Galant David, Pamić Sofia, Močibob Barbara i Noa Franjul. Učeničke stipendije dobivat će Bertetić Katarina, Šavron Marina i Šavron Zvjezdana.  U narednoj godini  biti  će 10 korisnika studentskih i 5 korisnika učeničkih stipendija.

Poglavarstvo je nakon provedenog postupka javnog natječaja o prodaji nekretnina izabralo najpovoljnije ponuđače za kupnju nekretnina. Ukupna vrijednost prodanih nekretnina po objavljenom natječaju iznosit će 1.107.240 kn, odnosi se na nekretnine pod rednim brojevima 1.2. do 1.5. iz natječaja. Poglavarstvo je donijelo odluku o prihvaćanju namjere za izradu Urbanističkog plana uređenja Sv. Petar u Šumi-„Boška“ za kojeg je općina naručitelj, izrađivač Arhitektonski fakultet u Zagrebu, a troškove izrade snosi investitor Branko Dajčić. Poglavarstvo je utvrdilo radno vrijeme Deponija za građevinski otpad na lokaciji Jopi. Uredovno radno vrijeme u zimskom periodu biti će utorkom i četvrtkom od 10.00 do 16.00 sati i subotom od 9.00 do 13.00 sati. Detaljne informacije i pravila korištenja biti će objavljene na web stranici i oglasnim pločama općine kroz nekoliko dana. Poglavarstvo je podržalo aktivnosti župe Sv.Petra i Pavla oko organizacije susreta zborova pazinskog dekanata koji će se održati 23. studenog, a poglavarstvo će pomoći u organizaciji istog.

 

Poglavarstvo općine Sv. Petar u Šumi

Dokumenti Datum