Vijest

lis, 5, 2021

J A V N I P O Z I V za utvrđivanje interesa za kupnju stanova koji će biti izgrađeni po Programu društveno poticane stanogradnje u Općini Sv. Petar u Šumi

J A V N I   P O Z I V za utvrđivanje interesa za kupnju stanova koji će biti izgrađeni po Programu društveno poticane stanogradnje u Općini Sv. Petar u Šumi

Općina Sveti Petar u Šumi (dalje u tekstu: Općina) poziva sve zainteresirane za kupnju stanova, koji bi bili izgrađeni po Programu društveno poticane stanogradnje u Sv. Petru u Šumi (na lokaciji stambeno poslovne zone „Teža II.“) da putem anketnog obrasca dostupnog na mrežnim stranicama Općine Sveti Petar u Šumi iskažu svoj interes za kupnju stana.

Detaljnije informacije o kupnji i najmu stanova izgrađenih po Programu društveno poticajne stanogradnje-POS, dostupne su na mrežnim stranicama APN-a                    ( www.apn.hr).

Popunjeni obrazac dostavlja se elektroničkim putem na adresu financije@svpetarusumi.hr odnosno putem pošte na adresu: Općina Sv. Petar u Šumi, Sv. Petar u Šumi 6, 52404 Sv. Petar u Šumi.

Anketa je otvorena za sve zainteresirane do 10. prosinca 2021. godine.

 Načelnik dr.sc. Mario Bratulić