Vijest

srp, 20, 2023

J A V N I P O Z I V za utvrđivanje interesa za kupnju stanova koji će biti izgrađeni po Programu društveno poticane stanogradnje u Općini Sv. Petar u Šumi Produženje roka za dostavu Ankete do 31.08. 2023.

J A V N I   P O Z I V  za utvrđivanje interesa za kupnju stanova koji će biti izgrađeni po Programu društveno poticane stanogradnje u Općini Sv. Petar u Šumi Produženje roka za dostavu Ankete do 31.08. 2023.

Općina Sveti Petar u Šumi (dalje u tekstu: Općina) poziva sve zainteresirane za kupnju stanova, koji bi bili izgrađeni po Programu društveno poticane stanogradnje u Sv. Petru u Šumi (na lokaciji stambeno poslovne zone „Teža II.“) da putem anketnog obrasca dostupnog na mrežnim stranicama Općine Sveti Petar u Šumi (www.svpetarusumi.hr) iskažu svoj interes za kupnju stana. Zbog povećanog interesa je produžen rok ANKETE za sve zainteresirane do 31. kolovoza 2023. godine.

Detaljnije informacije o kupnji i najmu stanova izgrađenih po Programu društveno poticane stanogradnje-POS, dostupne su na mrežnim stranicama APN-a ( www.apn.hr).

Do zaključenja ankete Općina Sv. Petar u Šumi i APN organizirati će prezentaciju Programa društveno poticane stanogradnje.

Popunjeni obrazac dostavlja se elektroničkim putem na adresu  financije@svpetarusumi.hr odnosno putem pošte na adresu: Općina Sv. Petar u Šumi, Sv. Petar u Šumi 6, 52404 Sv. Petar u Šumi.

Rok za dostavu ANKETE za sve zainteresirane je do 31. kolovoza 2023. godine. 


Načelnik

          dr.sc. Mario Bratulić, v.r.