Vijest

srp, 26, 2023

LJETNI NOĆNI SAJAM S KLOBASICOM U EU I SAJAM OPG-OVA ZDRAVO JE PRAVO

LJETNI NOĆNI SAJAM  S KLOBASICOM U EU I SAJAM OPG-OVA ZDRAVO JE PRAVO

Općina Sveti Petar u Šumi ovog vikenda od 28. do 30. srpnja organizira „Ljetni noćni sajam S klobasicom u EU" na kojemu sudjeluju najpoznatiji proizvođači kobasica, pršuta i ostalih suhomesnatih proizvoda iz Istre i Slavonije.

Sajam promovira proizvodnju i prodaju tradicionalnih hrvatskih kobasičarskih i ostalih suhomesnatih proizvoda. Posjetom sajmu podržat ćete promociju i prodaju tradicionalnih suhomesnatih proizvoda te tako podržati daljnju proizvodnju i razvoj lokalnih proizvođača. U sklopu sajma održava se i sajam OPG-ova pod sloganom „Zdravo je pravo“ na kojemu se predstavljaju izlagači iz cijele Hrvatske.

 

Sajam će biti popraćen bogatim zabavnim programom, na pozornicu u petak dolaze Gustafi, subotu-Tu i Tamo Band i Duo Magnolia u nedjelju.

Općina Sveti Petar u Šumi, lokacija „Hrvatska kuća od kobasica“ od 28. do 30. srpnja od 19:00 do  1:00 sat iza ponoći  prava je adresa za vas.

 

Ljubitelji ste domaće hrane? Dođite, upoznajte OPG-ovce svog kraja, degustirajte razne proizvode, dobro se zabavite, uživajte u dobroj hrani i zabavi.

 

Dokumenti Datum