Vijest

srp, 5, 2022

PUČKA FEŠTA PETROVA

PUČKA FEŠTA PETROVA

VIKEND U ZNAKU ZABAVE I SPORTA Svetkovinu Petrovu i Dan Općine Sv. Petar u Šumi, Supetarci su proslavili kulturnim i sportskim događajima. Kraj tjedna je tako obilježilo natjecanje u konjičkom jahanju, cornholu i malom nogometu, ali i nezaboravnim koncertom.

Konjički turnir s tri utakmice je održan na skakalištu KK Hipos. Sudjelovalo je dvadesetak jahača konja. Ovo su rezultati:

1. Utakmica na 60 cm: svi učesnici bez kaznenih bodova plasirani ex aequo

2. Utakmica na 80 cm:

1. Zara Štoković i Tara (KK Hipos)

2. Lana Štokovic i Princes of village ( KK Equi team)

3. Maksimilijan Rojnić i Contrera (KK Hipos)

3. Utakmica na 1 m:

1. Tina Družeta i Diva (KK Accordia)

2. Mia Đurović i Queen (KK Astra)

3. Ana Labinjan i Elsa Ola la (Hipos)

Boćalište kraj Kuće od kobasica ugostilo je CORNHOLE. Nakon dva dana natjecanja i četrdesetak natjecatelja, ovo je poredak prva četiri para:

1.Grubiša-Ivančić

2.Roža-Šaina

3.Baračić-Guštin

4.Pulić-Šaina

I za kraj sportskog dana odigrana je malonogometna utakmica Supetaraca i zeta. U malonogometnoj utakmici ove su godine Supetarci bili boji od zeta sa 6:5. Škola nogometa je roditeljima i gledateljima prezentirala što se sve može naučiti od rujna do danas. U vrlo borbenoj utakmici, rezultat je bio izjednačen 3:3.

Nije izostao ni mini nogomet na igralištu Dolinci. Pobijedile su Tartaruge, drugi su Svi tri, a treći Puris. Za najboljeg igrača izabran je Igor Lepinjica, igrač NK Jadran iz Poreča.

 

Nezaboravni zabavni program brojnim gostima i domaćinima priuštili su Night express te Tu i tamo band.

 

Dokumenti Datum