Vijest

srp, 9, 2019

LJETNI NOĆNI SAJAM- OKUSI HRVATSKOG SELA

LJETNI NOĆNI SAJAM- OKUSI HRVATSKOG SELA

Ljetni noćni sajam S klobasicom u EU po prvi puta održati će se u Sv. Petru u Šumi u ljetnom noćnom izdanju 23. i 24. kolovoza 2019. godine pod radnim nazivom „OKUSI HRVATSKOG SELA“. Oba dana sajma program će započeti u 19 sati i trajati do 3 sata ujutro.

Naš sajam je zamišljen kao događaj koji na poseban način promovira proizvodnju i prodaju tradicionalnih hrvatskih kobasičarskih i ostalih suhomesnatih proizvoda, na jedinstvenom mjestu u centru turističke Istre, Sv. Petru u Šumi, najvećemu hrvatskom „gradu od kobasica i ostalih tradicionalnih proizvoda hrvatskog sela“.

Za vrijeme sajma održavat će se razna događanja, nagradne igre, bogat glazbeni i sportski  program, atrakcije i gastro eventi u znaku kobasica, tradicionalnih mesnih proizvoda i specijaliteta koji se mogu pripremiti na tradicionalni način. Na sajmenim punktovima zorno će se prezentirati tradiciju hrvatskih krajeva na najbolji mogući način. Glavni organizator manifestacije je  Općina Sv. Petar u Šumi uz potporu Vlade RH, Ministarstava, Istarske županije, TZ Središnje Istre, Udruga i brojnih sponzora i podupiratelja.

Naša želja je da ljetno noćno izdanje „Okusi Hrvatskog sela“, postane stalno mjesto okupljanja ljubitelja suhomesnatih proizvoda iz zemlje i inozemstva. Mi očekujemo da će naš sajam posjetiti  više tisuća ljubitelja tradicionalnih kobasica i ostalih proizvoda.

Zbog modernog koncepta sajma koji uključuje prezentaciju, degustaciju i promidžbu svih Vaših proizvoda (kobasice, pršut, šunke i ostali proizvodi) pozivamo Vas da čim prije rezervirate svoje mjesto  na sajmu.

U prilogu i oglasniku sajma objavljeni su uvjeti izlaganja i prijavnica.

Vidimo se u Sv. Petru u Šumi!