Vijest

srp, 1, 2022

ISTARSKA PALICA- KUP ISTRE U MAŽORET PLESU

ISTARSKA PALICA- KUP ISTRE U MAŽORET PLESU

Općina Sv. Petar u Šumi je po prvi puta bila domaćin "1. Istarskoj palici i Kupu Istre u mažoret plesu" koji se je održao na trgu Hrvatske kuće kobasica 25. lipnja na Dan nezavisnosti RH.

Na natjecanju su sudjelovale i supetarske mažoretkinje koje su osvojile zlatnu medalju u kategoriji „mini formacija-kadeti“. U ime organizatora čestitamo svim timovima na sudjelovanju, osvojenim medaljama, a Pazinskim mažoretkinjama na osvojenom velikom prijelaznom peharu za najbolje ocjene. Uz domjenak, slastice i veselo druženje zaključili smo ovu školsku godinu jer naša djeca to zaslužuju. Naše supetarske mažoretkinje ostvarile još jedan odličan nastup, medalje i veliki pljesak brojne publike. U fenomenalnoj atmosferi na novom trgu ispred naše Kuće kobasica uz brojne gledatelje još jednom smo bili odlični domaćini i suorganizatori.

Svim mažoretkinjama, njihovim trenerima i voditeljima čestitamo na odličnim nastupima i koreografijama, a posebno našim supetarskim curama. Hvala sponzorima Općine i roditeljima na pomoći. 

Dokumenti Datum