Novosti

NATJEČAJ ZA ZAPOŠLJAVANJE KOMUNALNOG/PROMETNOG REDARA

21. rujan 2023

Pozivamo zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za zapošljavanje komunalnog i prometnog redara na neodređeno vrijeme na području Općina Tinjan, Sv. Petar u Šumi i Karojba uz probni rok od 3 mjeseca. Natječaj je otvoren do 29. rujna 2023. U prilogu su materijali natječaja.

Nastavi čitati

STUDENTSKE STIPENDIJE

19. rujan 2023

Općina Sv. Petar u Šumi raspisuje N A T J E Č A J za dodjelu stipendija studentima u šk. 2023/2024. Godini. Za školsku 2023/2024. godinu Općina Sv. Petar u Šumi raspisuje natječaj za dodijelu studenske stipendije za nastavak školovanja u višim školama ili učilištima. Stipendije se odobravaju za period trajanja obrazovnog programa dotične više škole ili učilišta, a studentima i za vrijeme apsolventskog staža u trajanju od šest (6) mjeseci.

Nastavi čitati

SUPETARKE OSVOJILE ČETVRTO MJESTO NA SVJETSKOM PRVENSTVU U MAŽORET PLESU

25. kolovoz 2023

Supetarske mažoretkinje sudjelovale su na svojem prvom svjetskom prvenstvu u mažoret plesu koje se održava od 24. do 28. kolovoza u Opatiji u organizaciji International Association of Majjorete sport. Naše mažoretkinje osvojile su odlično i visoko 4. mjesto sa juniorskim sastavom u kategoriji cheer pompon.

Nastavi čitati

ZAHTJEV ZA SUFINANCIRANJE NABAVE RADNIH BILJEŽNICA I ŠKOLSKOG PRIBORA

25. kolovoz 2023

Općina Sv. Petar u Šumi će ove godine sufinancirati nabavu radnih bilježnica i školskog pribora za sve učenike od 1. do 8. razreda područne osnovne škole u Sv. Petru u Šumi. Sagledavajući iskazane potrebe i mogućnosti proračuna Općine, odlukom načelnika Općine sufinancirati će se nabava radnih bilježnica i školskog pribora za sve učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole u Sv. Petru u Šumi.

Nastavi čitati

KAZALIŠNE PREDSTAVE NA PLACU

11. kolovoz 2023

Najavljujemo Vam programe KAZALIŠNIH PREDSTAVA ZA DJECU na našemu Supetarskom Placu u sklopu projekta SUPETARSKO KULTURNO LJETO. U subotu 12. kolovoza održati će se predstava Trnoružica, a slijedeći vikend 19. i 20. kolovoza VIKEND KAZALIŠNIH PREDSTAVA s tri kazališne predstava za naše najmlađe.

Nastavi čitati

ČESTITKA ZA DAN POBJEDE, DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA!

4. kolovoz 2023

Drage Supetarke i Supetarci, čestitamo Vam Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Nakon 28. godina s osobitim poštovanjem prisjećamo se veličanstvene pobjede u Vojno redarstvenoj operaciji "Oluja" tijekom koje je oslobođena trećina hrvatskog teritorija, a ujedno upućujemo i zahvalu svim Supetarcima koji su sudjelovali u Oluji. Danas se prisjećamo i odajemo dužno poštovanje svim poginulim hrvatskim braniteljima jer bez njih, ne bi bilo slobodne i suverene Hrvatske.

Nastavi čitati