Novosti

PETAR BRATULIĆ DVORANSKI PRVAK HRVATSKE NA 3000M

2. veljača 2020

Mladi supetarski atletičar Petar Bratulić, član zagrebačkog kluba AK Agram u subotu je postao dvoranski seniorski prvak Hrvatske na 3000 m. Prvenstvo Hrvatske održano je u zagrebačkoj atletskoj dvorani u sklopu zimskih dvoranskih prvenstava Hrvatske.

Nastavi čitati

5. KOLO ISTARSKE ZIMSKE LIGE U SV. PETRU U ŠUMI

6. siječanj 2020

Općina Sv. Petar u Šumi, tradicionalno od samih početaka ugošćuje Istarsku zimsku ligu u trčanju, a ovogodišnje 5. kolo zimske lige održat će se u nedjelju 12.siječnja 2020. sa startom i ciljem na Glavnom Trgu. Staza je dužine 6900 m, kao i prošle godine. Trči se po asfaltu i makadamu.

Nastavi čitati

Petar Bratulić prvak Hrvatske u polumaratonu

17. ožujak 2019

Supetarac Petar Bratulić, član zagrebačkog kluba AK Agram danas je drugu godinu zaredom postao prvak Hrvatske u polumaratonu na 21,1 km.

Nastavi čitati

Petar Bratulić prvak Hrvatske u polumaratonu

2. listopad 2018

Supetarac Petar Bratulić, član zagrebačkog kluba AK Agram u nedjelju je postao prvak Hrvatske na prvenstvu Hrvatske u polumaratonu na 21,1 km koje je održano u Požegi. Petar Bratulić uvjerljivo je pobijedio sve najbolje hrvatske trkače na zahtjevnoj polumaratonskoj stazi dužine 21,1 km s velikom prednosti pred drugoplasiranim trkačem i respektabilnim rezultatom za hrvatske prilike od 1:09:34.

Nastavi čitati

PETAR BRATULIĆ DVOSTRUKI PRVAK HRVATSKE

10. rujan 2018

Supetarac Petar Bratulić, član zagrebačkog kluba AK Agram protekli je vikend postao dvostruki prvak Hrvatske na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i seniorke. Petar Bratulić uvjerljivo je pobijedio sve najbolje hrvatske trkače na 3000 m i 5000 m. Obje pobjede su ostvarene s velikom prednosti pred drugoplasiranim trkačima i osvajačima medalja.

Nastavi čitati

Petar Bratulić novi rekorder Hrvatske na 10 km.

23. listopad 2017

Supetarac Petar Bratulić postavio je novi mlađe seniorski rekord Hrvatske u cestovnoj utrci na 10 km na netom održanom Prvenstvu Hrvatske u Makarskoj.

Nastavi čitati