Supetarcima nagrada publike

Klapa Sveti Petar doživjela je jedan od najvećih uspjeha u petogodišnjoj karijeri osvojivši nagradu publike na nedavno održanoj Večeri debitanata u Bolu na Braču, priredbi koja je sastavni dio 42. omiškog festivala.

Na tom susretu, inače namijenjenom klapama koje dotad nisu nastupale ni u jednoj selekciji festivala, Supetarci su se predstavili s još šest muških i šest ženskih klapa, među kojima je bila i Pinguentum iz Buzeta, a sve ostale iz raznih dijelova Dalmacije. Supetarci su pred bračkom publikom i žirijem otpjevali pjesme »Pismo moja, hrli tamo«, te »Drži na pameti«. S nagradom publike u rukama, supetarska je klapa zaslužila i nastup na revijalnom koncertu, odnosno na Večeri pobjednika sljedećeg dana, također u Bolu. 
U Bolu su uspješni bili i Buzećani, koji su na Večeri debitanata zajedno s muškom klapom Garbin iz Makarske te ženskom klapom Kondura iz Zadra izborili plasman na izborni, odnosno daljnji kvalifikacijski dio Omiškog festivala. 
Na svoju petu obljetnicu, klapa Sveti Petar, u kojoj zadnje dvije godine pod umjetničkim vodstvom Aide Vidan pjevaju Dinko Tripović, Marijan Erman, Mirjan Bibulić, Damir Bažon, Viktor Prenc, Aljoša Jašić, Davor Pamić, Boris Bažon i Damir Kraljić, niže brojne nastupe, među kojima izdvajaju gostovanje na Danima Istre u Boki kotorskoj, kada su održali koncerte u Kotoru, Tivtu, Igalu i Herceg Novom.

Previous Načelnik općine Sv. Petar u Šumi
logo-sveti-petar-sv-petar-svpetar-znak-samo

Općina Sv. Petar u Šumi

Sv. Petar u Šumi 6
52404 Sv. Petar u Šumi
Republika Hrvatska
OIB: 95418771492
IBAN: HR6224020061843300000

Pon – Pet: 7:00 – 15:00

Korisni linkovi

Općina Sveti Petar u Šumi © 2023. Sva prava pridržana

Dizajn i razvoj: https://appydevelopment.com

Skip to content